Бившият двоен шампион на KSW Матеуш Гамро е най-новото попълнение

...
Бившият двоен шампион на KSW Матеуш Гамро е най-новото попълнение
Коментари Харесай

Двоен шампион на KSW подписа с UFC и дебютира срещу Мустафаев

Бившият двоен първенец на KSW Матеуш Гамро е най-новото попълнение на UFC. 29-годишния поляк ще направи своя дебют на 17-и октомври против Магомед Мустафаев, който остана без противник. Мустафаев трябваше да се бие с Ренато Мойкано в лека категория, само че бразилеца се отдръпна. Боя сред Гамро и Магомед ще бъде в лека категория и на остров Яс в Абу Даби.

Гамро е непобеден в клетката с връх 17-0. Матеуш е войник номер 1 в лека категория и категория перо в Източна Европа и в Полша. Той съумя да завоюва купите в лека категория и категория перо в полската организация KSW. " Gamer " завършва 9 от своите противници и през юли тази година нокаутира Парк, а месец по-късно победи Зиолковски с решение.

Мустафаев от своя страна е с връх 14-4 в ММА. Той отсъства 3 години от ММА, само че предходната година се завърна с гръм и тропот. Магомед съумя да нокаутира Физиев в първия рунд. В началото на 2020 година Магомед се завърна и загуби с раздвоено решение от Брад Ридъл. Така към днешна дата той е с връх 3-2 в UFC. Мустафаев, чийто прякор с " Снайпера " завършва всички свои съперници в борбите, които печели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР