Бившият директор на СДВР Валери Йорданов изрази съмнение, че Ангел

...
Бившият директор на СДВР Валери Йорданов изрази съмнение, че Ангел
Коментари Харесай

Бившият директор на СДВР Валери Йорданов: Братя Галеви не са прекъснали връзка с бизнеса си в България

Бившият шеф на Столична дирекция на вътрешните работи Валери Йорданов изрази подозрение, че Ангел Христов от Братя Галеви е бил в България, защото преди години двамата съдружници - починалият Христов и Пламен Галев, бяха определяни като благодетели на региона. Според него, в случай че те са били видяни в региона, все ще е имало хора, които да подадат сигнал към издирващите ги служби.

" През последните 2-3 дни видяхме доста версии, в това число и фантастични. Българската граница не е сложна за прекосяване. Така, че какъв е мотивът да бъде тук, не мога да кажа, само че има много стеснен кръг, които биха могли да обяснят ", изясни Йорданов по Българска национална телевизия. 

По думите му, някои от търсените хора за закононарушения или с повдигнато обвиняване, които са напуснали страната, сами се отбелязват къде се намират. И службите са тези, които би трябвало да изискват тази информация от партньорски служби. Но нормално те бягат в такива страни, в които нямаме партньорски служби и нямаме такива взаимоотношения.

" Що се отнася дали починалия е бил в Гърция или не, допустимо е, само че това са версии, които ги градим въз основата на догатки без да се основават на обстоятелства, на свидетелски показания. Така че където и да е бил, все е правилно ", разясни Валери Йорданов.

Той беше безапелационен, че Братя Галеви не са прекъснали връзка с бизнеса си в България и имат добре построена мрежа, когато са били в страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР