Бившият директор на Пирогов проф. Асен Балтов е изписан от

...
Бившият директор на Пирогов проф. Асен Балтов е изписан от
Коментари Харесай

Асен Балтов изписан от Пирогов, ще го проследяват ежедневно

Бившият шеф на " Пирогов " проф. Асен Балтов е изписан от незабавната болница, откакто в сряда вечерта беше признат с високо кръвно налягане. Това потвърдиха за БНР от лечебното заведение.
Още по тематиката
След като през вчерашния ден беше обявено, че Балтов остава под наблюдаване в " Пирогов ", през днешния ден излиза наяве, че към този момент е изписан и е в болничен. Състоянието му ще се наблюдава всекидневно с контролни прегледи, прецизират от лечебното заведение.

Проф. Балтов беше признат в интензивното поделение на Клиниката по кардиология на " Пирогов " с хипертонична рецесия. Преди да бъде овладяно положението му, е поддържал кръвно налягане от 220 на 100.

Във вторник бе последният работен ден на Балтов като шеф на болничното заведение. Още преди изборите обаче в " Пирогов " започнаха инспекции и обвинявания за злоупотреби. Преди дни управлението на незабавната болница беше заменено от здравния министър Стойчо Кацаров, без даже да бъде известен проф. Балтов, а това докара до митинги от страна на медицинския личен състав.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР