Бившият директор на ФБР Джеймс Коми изтъкна липсата си на

...
Бившият директор на ФБР Джеймс Коми изтъкна липсата си на
Коментари Харесай

Джеймс Коми: Не съм искал да се подиграя с президента в книгата си

Бившият шеф на ФБР Джеймс Коми посочи неналичието си на опит в писането, с цел да отговори на рецензии, които бяха отправени към неговите записки, съобщи Франс прес.

В книгата си "Висша преданост: истина, неистини и водачество ", Коми се впуска във физически описания на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, в това число за дребните му ръце, за прическата му или за оранжевия цвят на кожата му.

"Не съм желал да се подиграя с президента. Опитах да бъда създател, какъвто в никакъв случай преди не съм бил ", съобщи Коми в изявление за публичното радио Ен Пи Ар.

Освен физическите описания, бившето топченге на Съединени американски щати, уволнено от Тръмп през май 2017 година, се нахвърля гневно върху моралните качества на американския президент.

Коми опроверга появилите се в някои медии спекупации, че употребява известността си, с цел да влезе в политиката и сподели, че само желае да предизвести какви рискове крие ръководството на Тръмп.

Книгата му, разпечатана в 850 000 екземпляра, бе през вчерашния ден най-продаваното четиво в уеб страницата за онлайн търговия "Амазон ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР