Бившият депутат от Продължаваме промяната“ Димитър Ташев напусна бургаската листа

...
Бившият депутат от Продължаваме промяната“ Димитър Ташев напусна бургаската листа
Коментари Харесай

Димитър Ташев напусна листата в Бургас, но остава в ПП

Бившият народен представител от „ Продължаваме промяната “ Димитър Ташев напусна бургаската листа на партията и се отхвърли от присъединяване в изборите поради упорит съдружен сътрудник – това заяви самият Ташев във Facebook, като посочи, че остава част от Политическа партия.

Пълният текст на обявата му:

„ Ще бъда постоянно на страната на жителите на Област Бургас.

Оставам твърдо уверен и имам вяра в полезностите и концепциите на “Продължаваме смяната ” и ще работя за реализирането им. Кирил Петков и Асен Василев са хората, в които имам вяра абсолютно и имат всички качества да реализират огромната цел за смяна в политическата ни система.

Невъзможно обаче е да бъда част от листата в Бургас, защото тя е изцяло узурпирана от съдружен сътрудник с големи персонални упоритости. А упоритостите на един човек не могат и не би трябвало да бъдат по-големи от концепцията за смяна в България.

Затова няма да вземам участие в идните изключителни парламентарни избори като претендент за депутат.

Вярвам, че една идея постоянно би трябвало да е по-голяма от обособените персони. А идеята на “Продължаваме смяната ” е цялостното премахване на откритото корупционно многогодишно статукво.

Няма място за политически егоцентризъм в по този начин значимите идни национални избори. Промяната в никакъв случай не е лесна за реализиране, само че постоянно е допустима. “

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР