Бившият депутат от партията на някогашния съветник на Бойко Борисов

...
Бившият депутат от партията на някогашния съветник на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Бивш депутат изригна: Службите си имат десетки апартаменти като тайния пентхауз в Правителствена болница

Бившият народен представител от партията на тогавашния консултант на Бойко Борисов Яне Янев „ Ред, правда и правдивост “ Емил Василев изригна с шокираща версия за разкрития неотдавна загадъчен 500 квадрата апартамент на покрива на някогашната Правителствена болница – стана прочут като пентахауза-фантом с джакузи и сауна.

Според юриста суперлуксозното апартаментче, за което сякаш никой здравен министър до момента не знаел, а някогашният началник на лечебницата „ Лозенец “ проф. Любомир Спасов, твърди, че е вдигнато не с обществени средства, а с частни, в действителност съставлява част от мрежа парцели на службите.

„ Продъниха ни ушите за тайнствения апартамент в Правителствена болница. Спецслужибите по целия свят имат такива за отбрана на очевидци и за агентурни срещи. Подобни в София има най-малко 30-40. Цели етажи от административни здания се държат от службите за скрито следене и подслушване “, твърди някогашният национален фаворит.

Отделен е въпросът за какво въпросният апартамент е злепоставен и оголен по толкоз глупашки метод. Но една ли в миналото ще разберем кой е понесъл отговорност – даже това е държавна загадка и секретна информация “, коемтира още Василев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР