Бившият депутат и настоящ общински съветник Волен Сидеров, който призова

...
Бившият депутат и настоящ общински съветник Волен Сидеров, който призова
Коментари Харесай

Сидеров се яви в СДВР


Бившият народен представител и сегашен общински консултант Волен Сидеров, който прикани хората да не съблюдават въведените ограничения в изключителното състояние, се яви в Столичната дирекция на вътрешните работи, съобщи БГНЕС.

Няколко часа по-рано Софийска градска прокуратура го разгласи за общодържавно търсене, откакто в качеството му на обвинен не се е явил за предявяване на обвинявания. Сидеров е бил постоянно свикан. Разследващ служител на реда разпореди насилственото му довеждане.

Освен че е част от общинския съвет в София, Сидеров е и водач на политическа партия. В неделя той насочи всеобщи апели за нарушение на заповед на министъра на опазването на здравето по отношение на пандемията от новия ковид. Същите апели бяха изпратени на средствата за всеобщо осведомление и под формата на прессъобщение със заглавие: „ Излезте всеобщо на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски! “.

Във вторник общинският консултант бе свикан да се яви в постройката на СДВР-МВР в качеството му на обвинен по досъдебно произвеждане, формирано в Софийската районна прокуратура за предявяване на разпореждане за привличане на обвинен и взимане на мярка за неотклонение „ парична гаранция ". На входа на Столична дирекция на вътрешните работи обаче той е отказал да показа документ за идентичност и демонстративно е напуснал региона.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР