Бившият депутат Георги Кадиев призова българския народ да се готви

...
Бившият депутат Георги Кадиев призова българския народ да се готви
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Гответе се за избори

Бившият народен представител Георги Кадиев прикани българския народ да се готви за избори. Най-впечатляващото на локалните избори за мен бе не София, а промяната на кметове в дългогодишни феодализирани общини, в доста от които общината е максимален шеф. Варна, Пазарджик, Кюстендил, Стамболийски и още десетки. Кипи искане за смяна. Това анаписа в своя Фейсбук профила някогашният народен представител и заместник-министър на финансите Георги Кадиев. По-рано някогашният министър написа във връзка информациите за разделяне сред водачите на Политическа партия Кирил Петков и ГЕРБ Бойко Борисов: “Ако Борисов в действителност “кима ” на електората на ГЕРБ да поддържа Ваня Григорова, значи е решил да унищожи сглобката. Гответе се за избори ”. Сякаш в удостоверение на думите му, незабавно след края на изборите нощес водачът на ГЕРБ съобщи:
“Обединиха се Политическа партия, “Възраждане ” и Българска социалистическа партия. Има нова сглобка и играхме против тях. В сряда групирам партията и в случай че са играли по места Политическа партия с “Възраждане ”, сглобка няма да има ” “Лично от мен ще бъде огласено пред всички наши сътрудници в Европа – към този момент има нова коалиция ПП-ДБ, Възраждане и Българска социалистическа партия ”.
Така че апелът на Георги Кадиев: “Гответе се за избори ”, звучи по-актуален от всеки път.
Според различен негов коментар, около разправиите на втория тур на локалните избори, хората не са разбрали по какъв начин газът скача с 36%.
“От 1 януари ще скочи парното (освен в случай че не решат напълно да убият Топлофикация-София), бензинът ще се вдигне поради драмите с Лукойл, ел.енергията ще върви нагоре поради отпадане на контролирания пазар, лихвите също потеглиха нагоре- и всичко това значи инфлация. Мерки на държавното управление? Нула. Те са заети да се обясняват има ли сглобка или не ”, написа Кадиев.
Още вести четее в секция България.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР