Бившият държавен секретар Хилари Клинтън предупреди в събота, че бившият

...
Бившият държавен секретар Хилари Клинтън предупреди в събота, че бившият
Коментари Харесай

Хилари Клинтън предупреждава, че Тръмп ще се стреми да изтегли САЩ от НАТО, ако бъде избран

Бившият държавен секретар Хилари Клинтън предизвести в събота, че някогашният президент Доналд Тръмп ще се стреми да изтегли Съединени американски щати от НАТО, в случай че завоюва втори мандат в Белия дом.

В забележки по време на пладнешки панел на Мюнхенската конференция по сигурността, Клинтън прикани делегатите да одобряват Тръмп „ безусловно и съществено “, до момента в който се стреми към преизбиране.

„ Предстои ни дълга битка и очевидното нещо, което би трябвало да кажем за Доналд Тръмп, е да го приемем безусловно и съществено “, сподели тя.

„ Той значи това, което той споделя - продължи тя. „ Хората не го одобриха безусловно и съществено през 2016 година Сега той ни споделя какво има намерение да прави, а хората, които се пробват да го пожелаят, да го изтрият, живеят в различна действителност. “

Клинтън, която несполучливо се кандидатира против Тръмп на президентските избори през 2016 година, също предизвести в събота, че някогашният президент ще се стреми да ни „ извади от НАТО “.

„ Той ще напра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР