Бившият член на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов говори

...
Бившият член на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов говори
Коментари Харесай

Тити Папазов: Левски трябва да бъде за пример! Има надежда за дълговете към държавата

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов приказва по настоящите тематики в клуба в предаването " Крум Савов Live ". Президентът на баскетболния отбор на " сините " показа какво е най-належащо като заплащане за столичани и даде мнението си за спрягания за нов мощен човек на " Герена " Драган Шолак. Той описа и по какъв начин е бил избавен Левски през 2020 година.
 Драган Шолак излезе с публично мнение за договарянията с Левски Драган Шолак излезе с публично мнение за договарянията с Левски
Г-н Папазов, какво става с новия притежател, каква е обстановката с задълженията на клуба?
- Задълженията на Левски не са 40 милиона. Най-истинското е това към страната, към Национална агенция за приходите, за което клубът ще постави всички старания и ще бъде изчистено. Задължение към целия български народ, тъй като постоянно съм твърдял, че Левски би трябвало да бъде за образец. В интервала, в който и аз съм бил в клуба, не сме го правили по този начин, както би трябвало да бъде. Левски да бъде емблема на българския спорт и във всяко едно отношение да бъде безукорен към страната. Задълженията към частните – господин Божков, " Главболгарстрой " и някои по-дребни, са елементи, които ще се вземат решение и могат да бъдат реализирани всевъзможен тип сделки. Факт е, че Левски има големи отговорности и не би трябвало да се бяга от тях.
 Мъри предизвести младите и съобщи: През 2023 година Левски напълно умерено ще се самоиздържа Мъри предизвести младите и съобщи: През 2023 година Левски напълно умерено ще се самоиздържа
Защо тимът отиде на подготовка в Дубай?
- Защото клубът е намерил финансиране. Миналата година Левски организира най-скъпия лагер и това даде резултат. Беше извоювана купата, за жалост в този момент няма такива вероятности. Смятам, че тимът е надградил от предишния сезон. Чисто и просто нямаше състезателен късмет. Въпросът е по кое време Левски ще бъде образцов, с цел да може с високо вдигнати чела почитателите да посрещат каквито и да е упреци по техен адрес и такива към клуба. Трябва да се изчистят отговорностите към Национална агенция за приходите. Има някакви очаквания, блясъци.
 Ивков: Осигурили сме допустимо най-хубавите условия Ивков: Осигурили сме допустимо най-хубавите условия
Драган Шолак ли ще направи това? Много хора го дефинират като " новия Джо Диксън ". 
- Много се спекулира и аз си имам мнение по въпроса. Смятам, че Джо Диксън беше позитивен воин. Имаше парите на 100 %. Изключителната отговорност на Наско Сираков към марката Левски и да се поеме рискът към това нещо, натежа. Той сътвори толкоз високи загради. Искаше всичко да е истина, тъй като беше заречен на синя България, че клубът ще е избавен. Не знаехме, че ще се появи Шолак. Много пъти съм го казвал, още когато се спасяваше Левски и да не се върша на оракул. Появявам се, когато е мъчно. При подреждането на пъзела други излизат на сцената. Искам повече да не се демонстрирам. Тогава съм го споделил, че в случай че някой чужденец пристигна и желае по някакъв метод да влага, да си популяризира бизнеса, първата врата, на която би почукал, е Левски. Доказа го времето.
 Спонсор взима 30% от акциите на Левски и покрива отговорностите към Национална агенция за приходите Спонсор взима 30% от акциите на Левски и покрива отговорностите към Национална агенция за приходите
Какво стана с вашите акции, откакто към този момент не сте част от управлението? 
- Свърших си моята работа. Мога да кажа, че съм единственият, който няма полза в своя интервал в Левски. До момента и Наско Сираков. Вярвам, че ще се случи най-хубавото за клуба. Той също ще бъде заплатен уместно като почетен президент. Акциите не стигнаха при мен, а въпросът е към този, който ги беше заречен.
 Президентски контракт за Сираков в Левски Президентски контракт за Сираков в Левски
Взехте заем от един от най-големите цесекари – Стойне Манолов. 
- Заемът беше персонален. Не мога да неистина и го споделих, само че по-късно и то бе преекспонирано. В интервала, откакто не бе плащано на футболистите в продължение на четири месеца след господин Божков, тимът бе избавен с помощта на престижа на Наско Сираков, ежедневните ми диалози с играчите и престижа на Николай Михайлов, който държеше цялата съблекалня на Левски. Това е интервалът от 2 юни до 31 юли 2020 година. Акциите бяха при нас, само че финансовото положение не се промени. Последният бе ден петък и Ники ме дръпна и сподели, че не може към този момент да държи отбора. Предстоеше мач с Берое и следобяд по две заплати бяха преведени на футболистите. Беше заплашителен проблем от кое място са парите. Веднага се откриха хора да кажат, че преднамерено Левски е паднал от Царско село с 0:1 на " Герена " по-късно. Не знам кой може да си намерения, че аз или Наско Сираков може да влезе в съблекалнята и да каже тимът да падне. Никой не мислеше тогава, че тимът е избавен, тъй като доста хора чакаха на 31 юли клубът да се разпадне, единствено че попаднаха на мина. Ще напиша книга и ще опиша доста.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР