Бившият член на Изпълнителния комитет на БФС и настоящ такъв

...
Бившият член на Изпълнителния комитет на БФС и настоящ такъв
Коментари Харесай

Петър Величков: Най-лесният път да бъдат решени проблемите на българския футбол е с конгрес

Бившият член на Изпълнителния комитет на БФС и сегашен подобен в екипа на Димитър Бербатов - Петър Величков, разяснява пред сътрудниците от " dsport " съвещанието на Изпълкома. Припомняме, че на него се взе решението конгресът на 18 март да бъде анулиран.

" Това е следващото безумство и на процедура той дава причини без никаква правна стойност. Цитира велики адвокати, посъветлави го да не прави Конгрес. Най-лесният път да бъдат решени проблемите на българския футбол е с конгрес, който е висшият орган.

Провеждането на конгрес ще обезсили решенията на предходния конгрес. На юристите несъмнено им е бил заложен въпросът " Как да остана на власт " и по тази причина са го посъветвали да анулира идващия подобен.

Ние чакахме това да се случи и по тази причина направихме подписка, в която са се подписали повече от нужната 1/3 от клубовете. Съдът сигурно ще вземе под внимание, че изборният конгрес е бил анулиран без никакви съществени доводи. Конгрес ще има през април, най-късно през май.

Призовавам Михайлов да спре да повтаря като папагал това, че клубове апелират решенията на конгреса през октомври. Тези клубове бяха излъгани и си търсят правата. А провинен е този, който ги е измамил.

Явно Михайлов не желае да организира конгрес, на който да бъде освободен, несъмнено чака конгрес, на който да бъде изпъден. Не мога да схвана с това, че няма решение по делата на клубовете. Все още няма решение на съда и за събраната подписка, само че то ще пристигна. В момента няма спънки за провеждането на Конгрес.

Сега следва да се вземе решение. Конгресът е анулиран в период, само че причините нямат никаква стойност. Провеждането на подобен конгрес обикновено и законно ще оезсили всички противоречиви решения, взети на предходния конгрес ", сподели Величков.
 Димитър Бербатов: Няма да се откажа, няма място за оттегляне
Димитър Бербатов: Няма да се откажа, няма място за оттегляне

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР