Бившият британски външен министър Борис Джонсън заяви, че сега е

...
Бившият британски външен министър Борис Джонсън заяви, че сега е
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Сега е времето да се откажем от плана на Тереза Мей за Брекзит

Бившият английски външен министър Борис Джонсън съобщи, че в този момент е времето британците да се откажат от проекта за Брекзит на премиера Тереза Мей, тъй като той е изменничество по отношение на гласувалите в референдума през 2016 година. 

В претъпкана зала по време на конгреса на торите в Бирмингам, Джонсън бе бурно приветстван за своята визия за бъдещето на Консервативната партия. Той посочи, че Лейбъристката партия не трябва да бъде допускана до властта. 

Бившият английски външен министър Борис Джонсън съобщи, че се тревожи, че Консервативната партия губи доверието си в свободата и неговата функционалност е по непретенциозен метод да покаже верния път. Той посочи, че консерваторите преди всичко не би трябвало да не позволен лейбъристите покрай властта. 

Джонсън остро подлага на критика проекта на Тереза Мей от Чекърс за излизане от Европейски Съюз, който, по неговите думи, ще остави Великобритаиня подвластна от европейските закони и няма да й разреши да подписва сводбодни съглашения в бъдеще. „ Сега е времето да отхвърлим Чекърс ", съобщи някогашният първи посланик при бурни овации., 

Той добави, че единствените печеливши от проекта Чекърс ще бъдат крайната левица и крайната десница. Джонсън означи, че е цялостна илюзия, в случай че някой счита, че Брекзит може да бъде закрепен на някакъв по-късен стадий, в случай че в този момент Англия напусне при неверните условия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР