Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Патрис Евра разказа интересна история

...
Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Патрис Евра разказа интересна история
Коментари Харесай

Как Фъргюсън свали отбора от автобуса, защото играчите не уважават феновете

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра описа забавна история за един от многото случаи, в които прословутият " сешоар " на сър Алекс Фъргюсън се е присъединил против целия тим на " алените дяволи ". Причината за това е било решението на играчите да се качат на клубния рейс, без преди този момент да уважат събралите се почитатели и да им дадат подписите, за които последователите са чакали.

" Честно казано, бяхме доста изтощени преди да се качим в рейса, а пред него имаше опашка от почитатели. Казахме си, че в случай че никой не се спре за подписи, не е е нужно останалите да го вършат. Затова се качихме напряко на рейса. Всички. Погледнах през прозореца и видях, че сър Алекс Фъргюсън раздава подписи на всички, които чакаха. Кълна се, че се подписваше в продължение на 45 минути. Подписа се на всеки. Тогава споделих: " Момчета, когато шефът се качи в рейса, сме свършени! ". Той влезе и си получихме " сешоара ".

Разкрещя се: " За какви, по дяволите, се мислите? Тези хора ви заплащат заплатите. Те идват и ви гледат. Сега слизайте и започвайте да се подписвате! ".

Трябваше да дадем подпис на всеки един почитател. Това е манталитетът ", споделя Евра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР