Бившият аржентински футболист Хавиер Масчерано, който в момента е селекционер

...
Бившият аржентински футболист Хавиер Масчерано, който в момента е селекционер
Коментари Харесай

Масчерано иска Меси да се завърне в Барселона

Бившият аржентински футболист Хавиер Масчерано, който сега е селекционер на младежкия народен тим до 20 години на страната си, желае Лионел Меси да се завърне в отбора на Барселона. Той призна това в изявление за TyC Sports. 

" Всичко, което се случи след Световното състезание до момента е обвързвано с него. Жалко е да имаш в състава си футболист като Лео и да го освиркваш. Това не е добре за тима ", сподели Масчерано. " Бих желал Меси да се върна и да завърши кариерата си в Барса. Не знам дали изискванията са подобаващи. само че аз в действителност бих желал той да затвори своята кариера в Барселона, като се завърне идващия сезон ", сподели още някогашният футболист на Барселона, Ливърпул и Уест Хам.

 Говори се, че е прекомерно евентуално Меси да играе в Саудитска Арабия, само че татко му Хорхе бе безапелационен, че бъдещето на звездата ще се реши след края на сегашния сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР