Бившият английски национал Майкъл Оуен приключи кариерата си преди пет

...
Бившият английски национал Майкъл Оуен приключи кариерата си преди пет
Коментари Харесай

Бивш английски национал се шири в имот за 4 млн. паунда с водопад

Бившият британски национал Майкъл Оуен завърши кариерата си преди пет години и половина, само че най-ценното му самостоятелно отличие във футбола се радва на особено отношение в дома му. 39-годишният някогашен нападател живее в имение за 4 милиона паунда в уелската провинция, а „ Златната топка “, която получи през 2001 година, има личен ъгъл със особено осветяване и въртяща се подложка.







Оуен разреши на английската телевизия ITV да надникне в дома му и това даде късмет на феновете да видят на какъв разкош се радва някогашният състезател на Ливърпул, Реал (Мадрид), Нюкасъл, Манчестър Юнайтед и Сток Сити. Имотът е ситуиран върху 169 декара в уелското село Нортхоп в провинция Флинтшир, а най-близкият град е 10-хилядният Молд.



Майкъл Оуен живее в палата със своята брачна половинка си Луис Бонсал и четирите им деца – три дъщери (Джема Роус, Емили Мей и Джесика) и един наследник (Джеймс Майкъл). Бившият британски национал е притежател на имението от 2001 година, когато с Ливърпул завоюва ФА Къп, Купата на Лигата, Къмюнити Шилд, Купата на УЕФА и Суперкупата на Европа, а това му подсигурява първото място в анкетата за „ Златната топка “.

Изключително усещане прави стаята за игри на Оуен, в която има истинска маса за снукър, а по стените са окачени фланелки и топки с подписи, събирани по време на 17-годишната му професионална кариера. Бившият футболист разполага в дома си с джакузи и плувен басейн, които са обградени от зеленина и даже дребен неестествен водопад.

Огромният двор му разрешава да има лично мини игрище за голф, а децата му се радват на извънредно занимателна зона за занимания с пързалка и доста въжени лабиринти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР