Бившият английски национал Киърън Дайър направи сензационни разкрития за това

...
Бившият английски национал Киърън Дайър направи сензационни разкрития за това
Коментари Харесай

Шокиращо! Бивш английски национал разкри за орлана любов с чичо си

Бившият британски национал Киърън Дайър направи сензационни разкрития за това по какъв начин е бил полово измъчван от чичо си като дете. В извънредно изявление за вестник Daily Mail, Дайър изяснява в детайли отвратителната преживелица преди към 30 години. Това е първият път, в който някогашният футболист на Ипсуич и Нюкасъл приказва намерено за претърпяния призрачен сън, който съгласно думите му трансформира целия му живот.

Случката се разиграла в дома на лелята на Дайър, където той постоянно оставал да спи, до момента в който майка му имала нощно дежурство в локална пекарна.

„ Като дете доста обичах материята на дънките. Обичах да я докосвам и постоянно заспивах в скута на майка ми, когато тя бе облечена с тях. Във въпросната петък вечер, чичо ми Кени също носеше дънки и просто бях задремал до момента в който гледаме телевизия “, спомня си със сълзи на очи Дайър.

„ Внезапно се разсъниха. Събудих се, само че ме беше боязън да си отворя очите. Кени беше свалил панталоните ми до момента в който спях и ме галеше. Замръзнах! Бях скован! Не знаех какво въобще да върша. Най-вероятно той разбра, че съм се събудил, тъй като незабавно стартира да ме утешава и успокоява “, продължава с описа си Дайър.

„ Помоли ме да го оставя да довърши това, което прави. Той беше в транс. Обеща ми, че ще ми купи доста шоколад, а по-късно смъкна панталоните ми до глезените. Знаех, че прави нещо извънредно неверно, само че бях заледен. Не можех да шавам. Не можех да приказвам. Не можех да върша каквото и да е било. “

„ След това той наведе главата си в скута ми и стартира да ми прави орална обич. Продължавах да бъда ужасяващ. Нали знаете тези кошмари, в които даже не може да крещите. Чувствах се тъкмо по този начин. Все отново съумях да го отблъсна и подвигнах панталоните си. „ Не казвай на никого “ – прошепна ми той. „ Това е нашата загадка “, добавя някогашният футболист пред вестника.

Веднага след фрапиращата преживелица, Дайър се пробва да звънне на майка си, само че сега, в който тя подвига телефона вижда чичо си зад тила му, който му демонстрира с пръст на устните да мълчи, а той затваря.

Така тайната сред двамата е защитавана повече от 25 години. Дайър пази всичко в себе си, защото е сигурен, че в случай че татко му разбере за случилото се, то той ще убие чичо му. Когато Дайър е на 21, чичо му Кени умира. Дайър, тогава към този момент е футболист на Нюкасъл, също е на погребението.

В момента Киърън Дайър е на 39 години и работи в школата на някогашния си клуб Ипсуич. Играе за Англия в интервала 1990 – 2007 година, в който записва 33 мача с фланелката на „ трите лъва “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР