Бившият американски президент и фаворит за кандидат на Републиканската партия

...
Бившият американски президент и фаворит за кандидат на Републиканската партия
Коментари Харесай

Тръмп: Изкуственият интелект е страшен и опасен

Бившият американски президент и любимец за претендент на Републиканската партия на идните избори за държавен глава в САЩ Доналд Тръмп нарече изкуствения разсъдък (AI) „ рисков и заплашителен “ в изявление за Фокс нюз, представено от CoinDesk. Той акцентира силата на така наречен дийпфейк наличие, което би могло да направи всичко – от това да генерира подправена поддръжка за даден артикул до това да обърне хода на война.

„ Видях някой да ме имитира оня ден, те бяха създали по този начин, че все едно държа тирада за техния артикул. Казах, че в никакъв случай няма да поддържа подобен артикул. Дори не може да кажете къде са разликите. Изглежда като че ли в действителност го поддържам “, разяснява той. „ Може да употребявате това за войни и други неща “, добави още Тръмп.

По думите му нещо би трябвало да бъде направено и то бързо. Според някогашния президент AI „ може би е най-опасното нещо от всичко, тъй като за него няма действително решение “.

В изявлението си Тръмп още веднъж насочи рецензия и към цифровите валути на централните банки (CBDC), наричайки ги „ доста рисково нещо “.

Той също по този начин разясни, че няма да смени Джером Пауъл на поста гуверньор на Федералния запас, в случай че поеме президентския пост още веднъж, макар че го счита за политически насочен.

„ Изглежда ми като че ли той се пробва да понижи лихвените проценти в името на, може би, това някои хора да бъдат определени “, сподели той.

Пред Фокс Тръмп също по този начин съобщи, че въпреки всичко може да наложи мита върху китайски артикули от над 60%, в случай че бъде належащо, сигнализирайки за още по-строг звук във връзка с най-големия вносител на артикули в Съединени американски щати, оповестява Блумбърг.

На въпрос по отношение на новината от Вашингтон пост, че обмисля мито от 60% върху китайските вносни артикули, той сподели: „ Не, бих споделил, че може би ще е повече от това “.

Според него той се е справил „ ужасно с Китай “ по време на мандата си като президент. „ Виждате, явно не се пробвам да нараня Китай. Искам да се разбирам с Китай. Смятам, че е страхотна страна. Но те в действителност се възползват от нашата страна “, разяснява той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР