Бившият американски президент Доналд Тръмп откри кампанията си за президентските

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп откри кампанията си за президентските
Коментари Харесай

Тръмп откри президентската си кампанията с обещание да спечели изборите

Бившият американски президент Доналд Тръмп откри акцията си за президентските избори през ноември с тирада в град Нютън, щата Айова, с обещанието да завоюва още веднъж. Това стана в деня на годишнината от нападението против Капитолия през 2021 година, оповестява БНР.

В речта си той не подчертава върху събитията отпреди три години, само че дефинира като " заложници " хората, които са в ареста поради случилото се тогава.

Тръмп даде обещание, в случай че бъде определен, да помилва доста от тях. Той предизвести, че в случай че противникът му Джо Байдън завоюва изборите, може да избухне Трета международна война, като акцентира, че вотът е последният късмет за спасяването на Америка.

Според някогашния президент Байдън е бил отпред на икономическия крах и е провокирал безпорядък по границите, и в това време не е съумял да спре съветската инвазия в Украйна:

" Залогът на тези избори не може да бъде по-висок при нечестния Джо Байдън. Границите ни, в случай че сте забелязали, а аз съм сигурен, че никой не е забелязал, те бяха изтрити, бяха заличени…Милиони и милиони хора минават в страната ни ".

В петък актуалният държавен глава Джо Байдън откри предизборната си акция с политическа офанзива против своя предходник и най-вероятен противник на изборите през ноември Доналд Тръмп. Според Байдън Тръмп е съществена опасност за американската народна власт.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР