Бившият американски президент Доналд Тръмп отказа да нарече руският президент

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп отказа да нарече руският президент
Коментари Харесай

Тръмп отказа да назове Путин "военнопрестъпник"

Бившият американски президент Доналд Тръмп отхвърли да назова съветският президент Владимир Путин " военнопрестъпник ", тъй като счита, че това би му навредило в едни бъдещи договаряния с РФ. Това съобщи той по време на диспути в Ню Хемпшир пред журналистката Кайтлан Колинс от CNN. 
 
На въпрос счита ли, че съветският президент е " военнопрестъпник ", Тръмп съобщи:
" Не мисля, че в този момент му е времето това да се разисква. Ако заявите, че той е боен нарушител, то тогава ще бъде доста по-трудно да се реализира съглашение с него (Путин, бел. ред.), с цел да се завърши тази война ", разясни позицията си Тръмп.
 
Той добави, че обвиняванията против Путин " е нещо, което ще бъде разисквано на по-късен стадий ". Тръмп продължи да хвали съветския деспот, че е " доста интелигентен " и " доста остроумен ", само че добави, че счита за неточност съветското навлизане в Украйна предходната година. И още веднъж повтори, че Путин не би нападнал, в случай че той е бил американски президент.
 
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е неотложно да се постави завършек на военните дейности от двете страни на спора в Украйна, като даде обещание, че в случай че той е президент, войната ще бъде прекъсната за 24 часа. 
 
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп съобщи, че родината му ще бъде в " огромна неволя ", в случай че той не завоюва президентските избори през 2024 година
 
В отговор на въпрос на Кайтлан Колинс от CNN дали ще одобри резултатите от президентските избори следващата година, Тръмп съобщи, че ще го направи единствено в случай че изборите са " почтени ".
 
" Всички тези подправени следствия против мен са за интервенция в изборите ", акцентира някогашният президент.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР