Бившият американски президент Доналд Тръмп не разбира целите, преследвани от

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп не разбира целите, преследвани от
Коментари Харесай

Зеленски: Тръмп не разбира, че Путин няма да спре, защото никога не е воювал срещу него

Бившият американски президент Доналд Тръмп не схваща задачите, преследвани от съветския водач Владимир Путин, тъй като в никакъв случай не е воювал с Русия. Това споделя украинският президент Володимир Зеленски в изявление за Си Ен Ен, съобщи организация Укринформ.

Зеленски декларира, че " не може да разбере по какъв начин Доналд Тръмп може да бъде на страната на Путин " и акцентира, че " това не е за поверие ".

" Мисля, че Доналд Тръмп не познава Путин. Знам, че се е срещал с него..., само че в никакъв случай не е воювал против него. Американската войска в никакъв случай не е воювала с съветската. Никога. Аз по-добре го разбирам. И не мисля, че той (Тръмп) схваща, че Путин в никакъв случай няма да спре ", прибавя Зеленски.

Помолен да разяснява изявлението на американския сенатор Джей Ди Ванс, че изходът от войната няма да се промени, даже в случай че Украйна да получи обещаните от Съединени американски щати парите, Зеленски показва, че американският законодател " не схваща какво става в Украйна ".

" За да разбере какво се случва у нас, би трябвало да пристигна на фронтовата линия и да види какво става... без тази поддръжка. И тогава той ще разбере, че милиони хора ще загинат ", акцентира украинският президент.

" Той, несъмнено, не го проумява, само че да не дава Господ да имате война на ваша територия ", обобщава на финала ни изявлението Володимир Зеленски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР