Бившият американски президент демократ Барак Обама остро разкритикува опита на

...
Бившият американски президент демократ Барак Обама остро разкритикува опита на
Коментари Харесай

Барак Обама разкритикува опита да отменят частично Obamacare

Бившият американски президент демократ Барак Обама остро разкритикува опита на републиканците в американския Конгрес да анулират отчасти неговият знаков закон за здравното обезпечаване, така наречен, Obamacare.
" Изнервящо е да се види по какъв начин хора се пробват за 50-ти или 60-ти път да анулира придобивки със закон, който усилва цените и понижава размера на здравните услуги, които те покриват ", съобщи Обама в Ню Йорк на конференция, проведена от Бил и Мелинда Гейтс по време на Общото заседание на Организация на обединените нации.
" Наистина е дразнещо да би трябвало да се активизираме на всеки няколко месеца, с цел да попречим на нашите ръководители да карат хората да страда ", добави Обама. Републиканското болшинство в Сената се пробва да гласоподава ново предложение за анулиране на Obamacare след неуспех на предходното предложение в края на юли, напомня БГНЕС.
Поради процедурни ограничавания, те имат право да се пробват да реализират задачата си до края на месеца. Така група умерени републиканци, които към момента се двоумят и нямат твърда позиция, държат бъдещето на този проект в ръцете си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР