Бившият американски кинопродуцент Харви Уайнстийн беше обвинен за трети случай

...
Бившият американски кинопродуцент Харви Уайнстийн беше обвинен за трети случай
Коментари Харесай

Харви Уайнстийн с трето обвинение за сексуално насилие

Бившият американски кинопродуцент Харви Уайнстийн беше упрекнат за трети случай за полово посягане в Лос Анджелис, предадоха международните организации.
Уайнстийн към този момент е зад решетките в щата Ню Йорк, откакто бе приет за отговорен и наказан за обезчестяване и полова експанзия. Сега той ще дава отговор на общо три обвинявания за полова експанзия, предявени му в Лос Анджелис.
Той е упрекнат, че е протегнал ръка полово на жена, чиято идентичност се пази в загадка. Това е станало през май 2010 година в Бевърли хилс.
Новото обвиняване се прибавя към две обвинявания против Уайнстийн, оповестени през януари в Лос Анджелис. Първото е за навлизане със мощ в хотелска стая на жена за изнасилването й, а второто е, че е протегнал ръка полово на друга жена също в хотелска стая в Бевърли хилс. Тези произшествия са станали през февруари 2013 година
Уайнстийн отхвърля тези обстоятелства и споделя, че всички тези връзки са били по взаимно единодушие.
По новите обвинявания, повдигнати от прокурори в Лос Анджелис, Уайнстийн може да получи до 29 години затвор. През февруари той беше наказан в Ню Йорк на 23 години затвор за обезчестяване и полово посягане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР