Бившият административен директор на ЦСКА Милко Георгиев даде интервю пред

...
Бившият административен директор на ЦСКА Милко Георгиев даде интервю пред
Коментари Харесай

Бивш директор на ЦСКА: ЦСКА е отбор, който много рядко ще рита умрелия

Бившият административен шеф на ЦСКА Милко Георгиев даде изявление пред „ Топспорт “, в което изрази безапелационната си увереност, че Гриша Ганчев ще остане отпред на клуба. Той разгласи, че успех във финала за купата на България против Арда ще бъде утешителна премия за „ алените “. Георгиев призна, че огромен проблем е апатията, която е обзела почитателите на футбола в България.

" Дербито с Левски още един път даде отговор на въпроса какво е ЦСКА. ЦСКА е тим, който доста рядко ще рита умрелия. Левски е в такова положение, че дали ще му вкараш 10 гола, това по никакъв метод няма да увеличи моето съзнание като цесекар. Проблемът е, че доста хора към този момент се отвратиха от протичащото се в българския футбол. Все по-малко откровено се вълнуват от това какво се случва в ЦСКА. Ако не се промени нещо, апатията толкоз е обзела почитателите, включвам и себе си включително, че не виждам смисъл Ганчев да продължава да си дава парите. По-добре да влага някъде, където хората в действителност ще оценят неговите старания и ще му носи наслада. Футболът не носи наслада у нас “, съобщи Георгиев.

" Аз съм възпитаван и отглеждан с една единствена цел пред ЦСКА - първото място. Купата е утешителна премия. Не може да замести насладата от шампионската купа. Никога не е била самоцел за ЦСКА. Да, би било хубаво да я спечелим. Това ще е още един трофей в богатия ни на оценки музей. Но не е нещо, което може да компенсира купата “, добави някогашният шеф на „ алените “.

" Не съм в кухнята на ЦСКА и няма по какъв начин да знам каква е била повода Ганчев да се реши на промяна на Бруно Акрапович с Любо Пенев. Дали е бил верен или не, ще се разбере на 19 май. Собственикът и почитателите желаят едно - да има постоянен треньор, който да изкара най-малко няколко години на поста си. По една или друга причина, това в ЦСКА не се случва. Което е проблем за част от резултатите. “

" Изграждането на съвременен стадион е болната тематика на " алената " общественост. Нужен е публичен напън по нея. Очевидно има някакъв проблем, който тлее и никой не излиза да каже какъв в действителност е той. “

" Убеден съм, че Гриша Ганчев няма да се отдръпна! Това му е хубавото на Гришата - мъчно някой може да го пречупи. Това им беше концепцията, само че няма да стане. Правят го цинично и безогледно - със съдийство, стратегия за мачовете, организация. Всичко против ЦСКА е за да пречупят Ганчев и той да се отдръпна. Достатъчно твърд е и считам, че няма да се откаже “, приключи Милко Георгиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР