Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев дадоха старт

...
Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев дадоха старт
Коментари Харесай

С обещания за много пари харвардците тръгнаха по села и паланки със специален рейс СНИМКИ

Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев дадоха старт на предизборната си акция за парламентарните избори пред Народната библиотека "Св. св. Кирил и Методий ", видя кореспондент на БЛИЦ.

От "Продължаваме смяната " ще обикалят градове, села и паланки със специфичен рейс с логото на партията. И ще водят положителна акция.







Съоснователите на Политическа партия дадоха обещание смяна и унищожаване на феодализма. "Ще видите по какъв начин, като спрем кражбите, ще има пари за всичко ", сподели Кирил Петков.



"Ще бъдем диалогични ", увери той на въпрос по какъв начин ще работи Политическа партия за съставянето на ново държавно управление.



Кирил Петков посочи, ще има червени линии, които ще бъдат ясно декларирани. Така няма да се прави компромис със справедливостта.

По неговите думи, главните офанзиви на политическите съперници на Политическа партия ще са свързани с двойното му поданство и абсурда към него.

"Единственото, което леко ме тормози е, че не ме конституира Конституционния съд. Въобще не ме е боязън, направих всичко, което можах да направя и което зависеше от мен. Има по-важни неща от страха и това е да променим България ", уточни Петков.



Съпредседателите на "Продължаваме смяната " дадоха обещание да разгласяват своята предизборна стратегия на уеб страницата си до два дни. Основните цели, заложени в нея, ще са запазването на размера на налозите, само че увеличение на събираемостта им, вложение в обучение и опазване на здравето.

Асен Василев пък съобщи, че задачата им по време на акцията е да се срещнат с българите в разнообразни градове.

„ Хората не би трябвало да се опасяват, всеки би трябвало да желае да осъществя фантазиите си в България. Вярвам, че след 4 година България може да бъде едно място, с което всички ние да се гордеем “, добави той.

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР