Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги
Коментари Харесай

Научна конференция Медиацията в различните обществени сфери предстои в ИУ-Варна

 Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.На 11.05.2021 година от 10:00 ч. в зала 1 на Икономически университет – Варна и посредством видеоконферентна връзка meet.google.com/snt-dzvb-non ще се организира Национална научна конференция " Медиацията в другите публични сфери “. Форумът се провежда от Университетския център по медиация при ИУ – Варна, Институт " Итера “ и Камарата на посредниците в България.

Настоящата национална научна конференция е развиване на обичайно провежданите през последните три години кръгли маси и вследствие на нужда от слагане на въпросите, свързани с медиацията в България, на научно равнище. Идеята на научния конгрес е да даде поле за диспути, полемики, изнасяне на научни разработки и на практика мнения, свързани с медиацията в четири от значимите публични сфери – обучение, опазване на здравето, правосъдна система и обществен бранш. Засягат се настоящи проблеми на медиацията, които ще бъдат обект на разискване и оферти към способените институции с цел  разширение приложното поле на медиацията и по-голяма успеваемост.

Предвид националния му формат включването във форума може да е присъствено или отдалечено, като на участниците ще бъде предоставена опция за разнообразни способи на показване, дискутиране, шерване на опит и експертиза. Събитието събира на полето на научното разискване представители на  академичната общественост, държавната и локалната власт, представители на правосъдните институции, адвокатските колегии, главното и междинното обучение, неправителствени и бизнес организации, посредници, специалисти по договаряния и ръководство на спорове и други След провеждането на форума ще бъде направен алманах с отчети.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР