Бившето гадже на футболиста Иван Иванов и настояща половинка на

...
Бившето гадже на футболиста Иван Иванов и настояща половинка на
Коментари Харесай

Изгора на футболист заби джип в кола и налетя на бой

Бившето гадже на футболиста Иван Иванов и сегашна половинка на съотборника му в Берое (Стара Загора) Иван Бандаловски провокира тежка злополука, след което на няколко пъти опита да се саморазправи с потърпевшия водач, заяви Флагман.бг.

25-годишната Юлияна Мършова заби чисто новия си джип Ауди в Мицубиши с врачанска регистрация.

Инцидентът станал след среднощ в столичния кв. „ Гео Милев “. Юлияна лиши преимуществото на другата кола на кръстовище. Аудито й се заби в шофьорската врата на мицубишито, което след тежкия конфликт се качи на тротоара и по знамение не се вряза в аптека в близка кооперация.

Вместо да ревизира дали водачът е потърпевш и най-малкото да се извини за дейностите си, Юлияна на няколко пъти нападна с юмруци и ритници лидера на мицубишито.

За благополучие нападателната дама бе успокоена бързо,  тъй като незабавно дойдоха чиновници на „ Охранителна полиция “, които получиха сигнал за побой.

Минути след конфликта на мястото се озова и някогашният бранител на Фейенорд, ЦСКА, Локо София, Партизан и националния тим Иван Бандаловски, който е новият на Юлияна. Бандата паркира в непосредствена непосредственост бялото си Ауди и непосредствено се насочи към потърпевшия водач и негова другарка.

Известният с буйния си манталитет футболист стартира да сипе закани и закани против дамата. „ Ей, мършо, искаш ли да видиш какво ще ти се случи? “, крещеше оглупял Бандата към младата жена. Той продължи със заканите и към очевидци, пробвали да защитят дамата.

Напрежението не ескалира до физическа разпра поради бързата реакция на полицията.

В същото време Бандата, откакто разбра, че Юлияна е отговорна за ПТП-то, се скри в колата си и повече не излезе от нея.

Дошлите на място чиновници на „ Пътна полиция “ написаха акт на приятелката му. Това обаче е по-малката неволя за моделката, защото потърпевшият водач тази заран си извади здравно и подаде тъжба в Първо районно управление (на МВР).

Той е с пострадвания по главата и краката. /Марица.бг

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР