Бившата звезда на „Манчестър Юнайтед“ Кристиано Роналдо може най-накрая да

...
Бившата звезда на „Манчестър Юнайтед“ Кристиано Роналдо може най-накрая да
Коментари Харесай

Закриват делото за изнасилване срещу Роналдо? - slava.bg

Бившата звезда на „ Манчестър Юнайтед “ Кристиано Роналдо може най-сетне да си отдъхне, в случай че делото за обезчестяване против него, подадено от Катрин Майорга, бъде закрито вечно. Адвокатите на футболната звезда упорстват американския федерален съд да завърши делото на ищцата, която твърди, че е била полово насилена от звездата през 2009 след една нощ с него. Защитниците на Кристиано настояват, че отборът на Катрин е подал „ откраднати документи “ на служителите на реда в Лас Вегас, които се занимавали с следствието по случая.

По думите им юристите на госпожа Майорга са се обърнали към група хакери, търсещи повече документи, и предали нелегално предпазени от уеб страницата Football Leaks данни на полицията в Лас Вегас. Те упорстват делото да бъде закрито, поради закононарушение от страна на юристите на ищцата, написа Daily Mail.

Г-жа Майорга твърди, че е била насилена от футболиста през 2009 и е получила 375 000 английски лири, с цел да си мълчи. През 2028 година тя изиска преразглеждане на „ съглашението “ си със звездата като в този момент упорства да получи от него 56 млн. английски лири.

Роналдо до последно отхвърляше обвиняванията и да е плащал на дамата.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР