Бившата зам.-министърка на отбраната Ралица Симеонова, която хвърли оставка часове

...
Бившата зам.-министърка на отбраната Ралица Симеонова, която хвърли оставка часове
Коментари Харесай

Дясната ръка Стефан Янев отказа на Мая Манолова: Няма да е част от нашия политически проект

Бившата зам.-министърка на защитата Ралица Симеонова, която хвърли оставка часове след Стефан Янев, разяснява бъдещата партия, по чието основаване се работи сега.

" Събираме хора, които да работят по логичен метод за страната си. Целта ни е да създадем един логичен план. Времето не е значимо, а съответните политики, върху които ще се фокусираме ", не пожела да се ангажира Симеонова със период по кое време планът ще бъде подготвен.

Тя, обаче, отхвърли Мая Манолова да е част от бъдещата партия.

" Върви партийно строителство, само че нямаме съдействие и тя няма да е част от него. Правим нов план с нова визия. Имаме положителни специалисти, генерираме и още - това е развой на създаване на потенциал в обособени области ", разяснява в първото си изявление по Нова нюз дясната ръка на Стефан Янев.

Тя добави, че все още те не чертаят " разграничителни линии " с други обединения. " Бихме разговаряли с всеки, който води национално-отговорна политика ". Името на бъдещата партия също остана в загадка.

Симеонова разкри, че когато е била част от държавното управление, е видяла, че има индикации за тежки зависимости.

В превзетата страна процесът на взимане на решения е изнесен отвън законните органи на ръководството. В нея хората не са значими, решенията се вземат не в полза на хората, а на избрани кръгове, безапелационна беше Ралица Симеонова.

" Това държавно управление е неповторимо по своята същина. То, като се изключи че не може да овладее рецесиите, а и самото основава рецесии, с които не може да се оправи. Властта за нас не е самоцел, а средство за осъществяване на съответни политики ", разяснява още Симеонова във връзка 100-те дни на кабинета " Петков ".

" Решенията, които се взимаха бяха под напън. Скандализира ме невъзможността да се дефинират националните ползи. Нямам по какъв начин да се чувстваш българин и да не можеш да го направиш ", разяснява политоложката по обучение, като заключи, че се намираме в задълбочаваща се политическа рецесия.

В коментар на ареста на водача на ГЕРБ Симеонова призна, че на пръв взор това й е изглеждало като " спешен пиар ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР