Бившата водеща на "Господари на ефира" и "Х Фактор" Мария

...
Бившата водеща на "Господари на ефира" и "Х Фактор" Мария
Коментари Харесай

Венета Райкова мъсти на Игнатова с книга - slava.bg

Бившата водеща на "Господари на ефира " и "Х Фактор " Мария Игнатова сяда в стола на Венета Райкова в "Папараци - ново 20 ".

Според осведомени двете русокоски се недолюбват от край време. Венета е канила Мария в тогавашното си предаване "Горещо ", само че тя постоянно отклонявала поканите й, тъй като въобще не си падала по въпросите, които Райкова задава на гостите си. След това Игнатова е ставала жертва на Папараци, само че не приемала съществено попаденията на Райкова и екипа й.

Запознати с отмъстителния манталитет на Венета подозират, че тя няма с лека ръка да одобри новината, че точно Мария ще я наследи като водеща. Някои даже подозират, че Игнатова може да стане една от героините й в новия й разказ "Куклите ", в която Венета дава обещание още по-скандални разкрития за известни персони.

Мария обаче приема всичко с усмивка и никак не я интересува мнението на безработната русокоска от Попово. Както към този момент писахме, още преди месец Игнатова е търсила работа при Иван и Андрей, откакто уговорките й в екипа на Маги халваджиян по Нова ТВ били мощно редуцирани. Продуцентите на "Фермата " решили да я вземат под крилото си и били уверени, че тя ще избави рейтинга на Папарци.

Не е загадка, че той падаше стремглаво, а появяването на Венета беше редуцирана до едвам 15-на минути. Иван и Андрей били уверени, че Игнатова ще се оправи доста по-добре като водеща. Предаването поема в напълно нова посока и ще се трансформира в първия по рода си комедиен ефирен таблоид в България. Иван и Андрей считат да заложат на занимателната страна на живота и в този дух ще бъдат и интервютата на Мария с нейните звездни посетители в студиото. Те ще описват своите най-забавни и нелепи истории, написа Галерия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР