Бившата вече полицайка Любка Гечева, позната и като Буба, и

...
Бившата вече полицайка Любка Гечева, позната и като Буба, и
Коментари Харесай

Започва делото за убития от Порше французин

Бившата към този момент полицайка Любка Гечева, позната и като Буба, и нейният сътрудник Георги Малински, отиват на съд по тази причина, че не са ревизирали Димитър Любенов, който с поршето си пийнал и дрогиран умъртви французин на Околовръстното в София през септември 2023 година

Двамата патрулирали на 25 септември м.г. на Околовръстното. Спрели мощното “Порше Панамера ” на Димитър Любенов. Малински излязъл и Любенов си признал, че е пил алкохол. Дал му 200 лв. рушвет. Затова двамата униформени го ескортирали. Малко преди злополуката, станала наоколо до мол, се отдръпнали, тъй като свършвал регионът, за който дават отговор. Въпреки това видели по какъв начин колата удря откъм гърба форда, в който се возели французинът Лоран Пети и брачната половинка му.

Двамата униформени обаче не се притекли на помощ на потърпевшите. Затова и от прокуратурата ги упрекнаха за ескорта на Любенов и отхвърли да оказват помощ. Малински е измамен под отговорност и за подкупа. Двамата са на независимост с мярка за неотклонение подписка. През януари бяха уволнени от Министерство на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР