Бившата украинска компаньонка Ксюша Манекен (Оксана Волощук) беше наградена с

...
Бившата украинска компаньонка Ксюша Манекен (Оксана Волощук) беше наградена с
Коментари Харесай

Офисът на Зеленски награди компаньонка за помощ в разузнаването СНИМКА

Бившата украинска компаньонка Ксюша Манекен (Оксана Волощук) беше наградена с орден „ За подпомагане на военното разузнаване на Украйна “ II степен.

Тя разгласи това събитие в живота си на страницата си в обществената мрежа, публикувайки фотография на медала, както и съветника на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Михаил Подоляк. Отбелязва се, че персонално ръководителят на ГУР Кирил Буданов й връчил премията.

Заедно с нея бяха наградени още няколко девойки. Как обаче тъкмо са се отличили девойките и защо тъкмо са получили награди, не се оповестява.

Междувременно награждаването на компаньонките, въпреки и някогашни, провокира вълна от отвращение в мрежата, на което момичето откри много ядовит, само че и достоверен отговор.

„ Да, момчета, разбирам болката ви. Комикът стана президент, компаньонката получи медал. А вие, всички толкоз „ верни “, не сте получили ни*** от този живот “, написа Ксюша Манекен.



Изданието Notebook отбелязва, че насладата на бившата компаньонка не е траяла дълго, защото тя незабавно се озовала в базата на  “Миротворец ”.

Причината за това е нейният личен спомен, че през 2016 година се изказала „ непатриотично “ за Крим.

„...няма значение чий е Крим, значимото е, че там всичко е спокойно “, споделила тогава тя.

 Манекен Ксюша

Припомняме, по-рано ръководителят на украинското разузнаване Василий Малюк призна, че те набират дами за разнообразни дейности и също по този начин да събират нужната информация.

Жените вземат участие и в залавянето на мъже за готовност. Момичетата канят наборниците на среща, като в действителност ги предават на военните.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР