Бившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и рицарят на меланхоличния рок

...
Бившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и рицарят на меланхоличния рок
Коментари Харесай

Какво причини Наталия Симеонова на влюбения Стенли

Бившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и рицарят на меланхоличния рок Станислав Сланев-Стенли са живото доказателство за верността на поговорката „ Старата обич наслойка не хваща”.

Талантливият реализатор се завърна на сцената след 17-годишно неявяване. Новият му албум е озаглавен „ Чужди тела”, а създател на три от десетте текста в него – „ Тамагочи”, „ Вън от мрака” и „ Счупено сърце” са на някогашната му възлюбена Наталия.

По време на връзката си със Стенли в края на 80-те тя основава за него един от най-големите му шлагери – „ Пътят към храма”. Сега отново твори рими за новия му албум. Останалите текстове в диска са на сътрудника му Любо Киров и текстописецът Александър Петров, основал емблематични шлагери за група „ Тангра” и Лили Иванова. Освен като артист и композитор, в общественото пространство Стенли е прочут и като една от огромните любови на Наталия Симеонова. Двамата се срещнали през 1990 година, когато тя била студентка по публицистика и още не била известна. Той пък към този момент бил звезда от група „ Тангра”. Стенли таман се бил върнал от Русия с музикалната тайфа. Запознанството им станало в дома на Пепи Писарски от група „ Атлас”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР