Бившата световна и олимпийска шампионка по футбол Хоуп Соло бе

...
Бившата световна и олимпийска шампионка по футбол Хоуп Соло бе
Коментари Харесай

Бивша световна шампионка седна зад волана пияна и с две деца в колата

Бившата международна и олимпийска шампионка по футбол Хоуп Соло бе задържана за шофиране в нетрезво положение, оповестиха от полицията в Съединени американски щати. В колата й са били и две деца, за които се допуска, че са нейните 2-годишни близнаци, написа Gong.bg.
Според отчета задържането е станало в четвъртък на паркинг пред мол в Уинстън-Сейлъм, Северна Каролина. Освен за шофиране в нетрезво положение, някогашната вратарка е упрекната още в оказване на опозиция при арест и застрашаване здравето на децата. Тя е била освободена от ареста и би трябвало да се яви в съда на 28 юни.
Полицията твърди, че очевидец е забелязал, че Соло е припаднала на кормилото и е стояла по този начин повече от час при включен мотор, до момента в който двете деца са били на задната седалка. На мястото е пристигнал служител на реда, който е усетил миризма на алкохол, а някогашната футболистка е отказала да си направи тест. Соло е добра познайничка на полицията и това не е първият й арест.
Адвокатът на Соло – Рич Никълс, разгласява известие до медиите, само че отхвърли да дава отговор на въпроси, като посочи, че и клиентката му няма да го прави.
„ По съвет на юриста си, Хоуп не може да приказва за обстановката, само че тя желае всички да знаят, че децата й са нейният живот. Тя е била пусната незабавно и се е прибрала при фамилията си “, споделя Никълс.
Хоуп Соло живее с някогашната звезда на американския футбол Джеръми Стивънс, който е татко на близнаците. Тя има 202 мача за националния тим на Съединени американски щати, с който е международна шампионка от Канада 2015 и два пъти печели олимпийското злато - Пекин 2008 и Лондон 2012.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР