Бившата сноубордистка Александра Жекова не бърза със сватбата. Звездата в

...
Бившата сноубордистка Александра Жекова не бърза със сватбата. Звездата в
Коментари Харесай

Сани Жекова не бърза да се омъжва

Бившата сноубордистка Александра Жекова не бърза със сватбата. Звездата в зимните спортове е сгодена за приятеля си Христо, само че двамата към момента не са минали под венчилото, разбра HotArena.

Сани и обичаният й са дружно от няколко години, като през предишния октомври на бял свят се появи дъщеричката им Христина, която е кръстена на таткото. Двамата със Сани се срещат около пристрастеността си към кайт сърфа и от този момент са неразделни.

Те са съвсем семейство, макар че към момента нямат цивилен брак. През предходната година Сани и Христо се вричат един на различен със специфичен църковен обред. „ Аз имам вяра в същинската обич “, споделя Жекова. „ Той е моята половинка, без която аз не мога да живея. Направихме един доста хубав обред, който не е доста известен в Българея обручение се споделя и в действителност е специфичен църковен годеж. “
  
Обручението се прави в черква от свят човек и от този ден нататък младоженците са женени пред бога, само че нямат цивилен брак. Името на ритуала идва от славянскатa дума „ обруч “ която значи пръстен, гривна, накит за ръце. Този обряд се прави преди венчаване. То е подготвителна стъпка към съединяването на двамата в едно, написа България през днешния ден.

Иначе Христо предлага брак на Сани по време на разходка на Витоша. Жекова, естествено, споделя „ да “, само че към този момент двойката не е оповестила дата за женитба. Това по никакъв метод не значи рецесия във връзката и е въпрос на време церемонията да се случи. В момента Сани и Христо са напълно отдадени на развъждането на дребната си дъщеричка. Въпреки че е едвам на няколко месеца, бебето към този момент катери планините. Жекова го качва на количката и дружно вършат разходка в Рила.

Сани обожава планината и по всичко наподобява, че нейната щерка ще тръгне по същия път. „ Цветовете на зимата, чистият въздух и съвършенството в планината ми носят същинско ентусиазъм “, признава Жекова. Усещам мощна връзка с природата и когато съм покрай нея, се усещам като вкъщи си. Тя ме зарежда, балансира и въодушевява. “

Няколко месеца след раждането някогашната сноубордистка е в съвършена форма. През лятото тя ще се отдаде на огромната си морска пристрастеност карането на кайт сърф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР