Бившата синоптичка Деси Банова ще води своя рубрика, посветена на

...
Бившата синоптичка Деси Банова ще води своя рубрика, посветена на
Коментари Харесай

Деси Банова се завръща на телевизионния екран

Бившата синоптичка Деси Банова ще води своя графа, отдадена на съумели българи, всеки петък в утринния блок на Nova TV, написа actualno.com.

Предаването "Истории на триумфа с Деси Банова " ще покаже, че у нас има доста знаещи и можещи хора, които съумяват да се осъществят и да реализират доста повече от това, за което са мечтали.

„ Вече имах опцията да се срещна с някои от тези хора, които са били отвън България, почерпили са опит извън, само че са се завърнали, стимулирани да съумяват не другаде, а в България. Аз съм извънредно щастлива и разчувствана от новото начинание и се надявам, показвайки тези почтени образци, да вдъхна малко повече убеденост на всички българи. Убедена съм, че в случай че от ден на ден младежи се завърнат в страната ни, България ще стане още по-хубаво място”, споделя Деси Банова.

След 20 години на екран като водеща на прогнозата за времето и след интернационалното самопризнание за репортажите и документалните си филми за климатичните промени, Деси Банова стартира нов стадий в професионалното си развиване. Всеки петък в новата си графа тя ще среща феновете с млади, изобретателни, интелигентни българи, които макар компликациите са постигнали невероятни триумфи и то точно тук, в родината ни.

Първият посетител в "Истории на триумфа с Деси Банова " е Александър Рангелов. Той е единствено на 33 години, само че в автобиографията му към този момент попадат голям брой влиятелни оценки, най-ценното от които е премия за нововъведения, персонално връчена му от Илон Мъск. Той прави чудеса от фамилната компания и към този момент може да се похвали с износ на седем континента.

Около Деси Банова се подвигна звук в последните месеци, откакто стана ясно, че тя има връзка с президента Росен Плевнелиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР