Бившата съпруга на Венцислав Дамянов, известен с прякора Боксьора, коментира

...
Бившата съпруга на Венцислав Дамянов, известен с прякора Боксьора, коментира
Коментари Харесай

След новия арест на Венци Боксьора: Бившата му съпруга говори за него

Бившата брачна половинка на Венцислав Дамянов, прочут с прякора Боксьора, разяснява ареста и обвиняванията против него.

„ Не го извинявам, по тази причина сме се развели, само че не може да клеветят, това тормози мен и сина ми . Това е смачкване на самочувствието и подронване на престижа му ”, съобщи Анета Дамянова пред.

По думите й Венци Боксьора не тормози никого. И прикани полицията да проверява всички, които приказват против Дамянов.

„ Нека законът бъде еднакъв за всички. Ние приказваме за неведнъж арестувани хора - за трафик, за лихварство, за бежанци. Наистина в случай че полицията си свърши работата, ще види, че това е оперативната незаконна група в Нови Искър и селата в близост ”, съобщи Анета Дамянова.

Тя приказва през днешния ден, откакто стана ясно, че през миналата нощ Венцислав Дамянов още веднъж е задържан и е получил ново обвиняване.



При среднощната акция са били конфискувани наркотични субстанции и газови оръжия. Освен Дамянов, са били арестувани трима негови доближени. Според проверяващите те са се занимавали с закононарушения , свързани с опиати . Прокуратурата пък повдигна обвиняване на Дамянов за безчинство. Причината – предоставена флашка с клип, на който се вижда по какъв начин бие няколко души и ги заплашва.

Късно нощес той е в къщата си в село Войнеговци под домакински арест, когато екипи на жандармерията и столичната полиция нахлуват. Причината е, че имат информация, че той и негови доближени се занимават с приложимост и разпространяване на опиати.

„ Задържани са въпросните 4 лица, три от които са деен престъпен контингент. Въпросното забавно за вас лице е измежду тях. Има открита неголямо количество тревиста маса, открити са 2 газови неогнестрелни револвера ”, сподели старши комисар Георги Алексиев, зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.

След като Дамянов беше пуснат под домакински арест, боязън обхвана хората в региона. А новината, че още веднъж е задържан, стигна бързо до тях и внесе успокоение.

Междувременно прокуратурата повдигна обвиняване на Венцислав Дамянов , след получена флашка с видеозапис.

„ Флашката е предоставена от един от очевидците по главното дело. Това безчинство е осъществено лятото, в края на месец юли, още веднъж в Световрачене, в наличието на може би към 10 лица. Обвиняемият е направил нападателни дейности по отношение на огромна част от присъстващите, нанасял е удари на две от лицата и е отправял обидни реплики по отношение на тях ”, съобщи Невена Зартова, административен началник на Софийската районна прокуратура.

След арестите нощес обвиняване е повдигнато на едно от четирите лица за държане на огнестрелно оръжие и муниции.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР