Бившата съпруга на Кание Уест Ким Кардашиян публикува свои снимки,

...
Бившата съпруга на Кание Уест Ким Кардашиян публикува свои снимки,
Коментари Харесай

Жените на Кание Уест копират тоалетите си

Бившата брачна половинка на Кание Уест Ким Кардашиян разгласява свои фотоси, които доста припомнят новата му брачна половинка Бианка Ченсори.


Ким Кардашиян театралничи топлес и по транспарантен чорапогащник, само че наметна от горната страна обемно кожено палто. Приликите бяха оценени в мненията под обявата. " Бианка, това ти ли си? ", " И по този начин, кой кого косплейва? Объркан съм ", пишат потребителите на Ким. Приликите сред Ким Кардашиян и Бианка Ченсори се разискват в интернет от дълго време: дамите си наподобяват на външен тип, а Кание Уест също ги облича в същия жанр. Преди това Бианка Ченсори повтори облика на Ким Кардашиян: тя излезе в железен бански, който доста наподобява на този, в който Ким театралничи преди няколко години.

Интересно е, че макар сходно съревнование Ким и Бианка имат положителни връзки. Ким няма нищо срещу Бианка да прекарва време с нея и с децата на Кание (въпреки че Бианка се носи с по-разголени дрехи). А неотдавна бяха видяни дружно на празненството на Кание Уест. Личният живот на Ким не е толкоз добър: неотдавна вътрешни лица оповестиха, че тя се е разделила с новия си другар, американския футболист Одел Бекъм-младши. Двойката по този начин и не се появи дружно. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР