Бившата съпруга на канадския премиер Джъстин Трюдо си партнира отново

...
Бившата съпруга на канадския премиер Джъстин Трюдо си партнира отново
Коментари Харесай

Софи Трюдо си партнира отново с хирург месеци преди раздялата с канадския премиер: доклад

Бившата брачна половинка на канадския министър председател Джъстин Трюдо си партнира още веднъж с педиатричен хирург от Отава месеци преди първата двойка в страната да разгласи, че са делене.

Софи Грегоар Трюдо, която шокиращо разкри през август, че се разделя с водача след 18 години брак, стартира връзка с доктор Маркос Бетоли, на 48, месеци преди този момент, съгласно канадската National Post.

Бившата му брачна половинка, Ана Ремонда, твърди в документите за бракоразвод, подадени на 26 април, че Бетоли е „ наново партнирал с високопоставено лице, което притегля доста медийно внимание и съставлява обилни съображения за сигурност “, съгласно изданието, което назова неидентифицираното „ персона с висок профил “ като Грегоар Трюдо.

Ремонда, майка, която си остава у дома, написа в правосъдните документи, че няма „ никаква позиция “ по отношение на новата обич на някогашния си брачен партньор.

Но тя настоя, че новата връзка е довела до неуточнени опасения за сигурността, „ на които децата са изложени, до момента в който са под грижите на татко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР