Бившата съпруга на Илиян Тупалката - Камелия, купонясва щуро по

...
Бившата съпруга на Илиян Тупалката - Камелия, купонясва щуро по
Коментари Харесай

Бившата на Илиян Тупалката скъса синджира след развода

Бившата брачна половинка на Илиян Тупалката - Камелия, купонясва щуро по женски в столична чалготека

Екссъстезателката по художествена гимнастика чества рождения си ден в компанията на приятелки и измежду гостите й нямаше нито един мъж. Любопитен факт е, че отсъстваше и актуалният й другар - вратарят на "Дунав " (Русе) Мартин Луков.

Като същинска свободна жена Камелия се раздаде до дъно - обръщаше самоуверено чашите с шампанско, танцуваше под бурята от салфетки и се раздаваше на фолкхитовете.

Камелия се усещаше като вкъщи си, защото работи като танцьорка в дискотеката, само че въпросната вечер си беше взела отмора, с цел да се позабавлява. Нейните колежки понякога се включваха с разголените си тела в купона и по-късно се връщаха към отговорностите си.

Случайно или не, същата вечер присъединяване в нощното заведение имаше нейната съименничка Камелия. Фолкпевицата още веднъж беше черешката на тортата в провокациите. Пръскаща съблазън, Камелия не спря да се закача с мъжете в дискотеката и изкусително да се облизва с език директно пред лицата им. Двете Камелии завихриха страховито празненство, което припоти мъжката половина от посетителите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР