Бившата съпруга на Брад Пит - Дженифър Анистън изглежда не

...
Бившата съпруга на Брад Пит - Дженифър Анистън изглежда не
Коментари Харесай

Дженифър Анистън не е оптимист относно новата връзка на Брад Пит

Бившата брачна половинка на Брад Пит - Дженифър Анистън наподобява не е оптимистично настроена по отношение на новата му връзка с Инес де Рамон, написа " Daily Mirror ".
Брад и Джен се ожениха през 2000 година и след разведоха след пет години, само че останаха другари в известна степен. 

Запознати споделят, че в последно време са станали още по-близки другари, само че наподобява, че любовния живот на Брад и новия му романс, пречат да се виждат и приказват постоянно. 

Неговата 30-годишна другарка, дизайнерка, Инес де Рамон, е на същата възраст като Дженифър, когато двойката се ожени, само че Джен има едно мислено по отношение на нея и това я предиздвикало да се " отдръпне ".

" Джен също има общи другари, близки до някогашния брачен партньор на Инес - Пол, и естествено това повлия на мнението й. Джен е наясно, че в действителност не може да каже нищо, само че знае че с Инес би трябвало да се внимава ", споделят осведомени. 

Актьорът Пол Уесли и Инес де Рамон

Брад и новата му муза бяха видяни за първи път дружно на концерт на Боно през ноември, а източник сподели тогава на " People ", че двойката се среща от няколко месеца. Родени са през ден - той на 18 декември, тя на 19-ти. Той навърши 59, тя стана на 30 години. 

Дженифър и Брад останаха другари след много неприятна разлъка - говореше се, че Брад е изневерил с колежката си от " Мистър и мисис Смит ", Анджелина Джоли.

Брад и Джен възобновиха другарството си през 2020 година, когато се прегърнаха на аления килим на премиите SAG (гилдията на филмовите актьори) - Брад хвана за ръка някогашната си брачна половинка.

" Брад и аз сме другари. Говорим си ", призна Джен преди този момент. " Няма нищо необичайно в това, с изключение на за тези, които евентуално желаят да има ", разяснява тя. 

Но в този момент наподобява наличието на Инес пречи на другарството им. Източник споделил пред " Closer ": " Джен и Брад бяха в Кабо едновременно предходната седмица. При естествени условия те щяха да се срещнат, само че този път Джен не протегна ръка, защото знаеше, че той е ангажиран с новото си момиче ".

Самата Дженифър е необвързана, откакто приключи двугодишния си брак с Джъстин Теру през 2017 година Съобщава се, че приятелите ѝ я посъветвали " да не се забърква " в романса на Брад.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР