Бившата съпруга на Благой Георгиев - Есмер, го зачеркна от

...
Бившата съпруга на Благой Георгиев - Есмер, го зачеркна от
Коментари Харесай

Есмер забрави Благо, какво ще получи тя след развода

Бившата брачна половинка на Благой Георгиев - Есмер, го зачерта от живота си и е подготвена за нова връзка. Рускинята, която се развежда с някогашния футболист, не желае нищо да я свързва с него. Още повече семейството.

Есмер публично заряза името Георгиева, която одобри след сватбата си с Благо. След раздялата с футболиста рускинята скоростно си върна моминското Омерова, с което стана известна в света на спортните танци. С тази фамилия Есмер се показва и в обществените медии от няколко дни насам.

Бившата футболна половинка сходно на Георгиев потегли на лов. Докато екснационалът обикаля чалготеките в София, Есмер си търси нов мъж ис клубовете в Москва. Всяка вечер мацката е в друго известно заведение за латинотанци в съветската столица. Компания й прави нейна близка другарка. Ако се съди по подаръците, които Есмер демонстрира, очевидно към този момент има най-малко един почитател. Предстои да разберем дали рускинята скоро ще стартира нова връзка, или е решила единствено да се забавлява. Подобно на някогашния й, който е като отвързан в София.



След раздялата си с Благо Есмер се върна и към огромната си обич - аржентинското танго. Омерова, която към този момент е и русокоска, още веднъж е в залата. Там тя танцува с разнообразни партнъори. Изпълненията са повече от буйни, демонстрират качените от Есмер клипове. След това вечер следва обиколка на профилираните клубове по латинотанци, където някогашната към този момент жена на Джизъса е във вихъра си.



За сина й Георгиев - Елай, най-вероятно се грижи бавачка. Помагат й родителите на богатата рускиня. Наскоро Есмер сподели, че татко й е заменил някогашния й брачен партньор в игрите с топка с малчугана. Рускинята качи клипче, на което дядото рита с Елай в хола на фамилния апартамент.



Както е известно, Георгиев и брачната половинка му са в бракоразвод след серия раздели и събирания. Двамата се разделят по взаимно единодушие. Благо ще остави на някогашната си брачна половинка всичко добито по време на брака им. Придобивките не са по никакъв начин дребни. Най-скъпата от тях е първокласен ресторант в центъра на Москва. Той е оценен на към 1 млн. $. Другото огромно бизнес начинание, което футболистът стартира с жена си, е клиника за естетична хирургия. Есмер и Елай ще получат и фамилния апартамент в Москва, написа "България Днес ".

Bachata,takaya bachata)

A post shared by Esmer Omerova (@esmerik8) on Mar 9, 2018 at 1:52pm PST
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР