Бившата съпруга на Благо Георгиев Есмер Омерова предизвика много въпроси

...
Бившата съпруга на Благо Георгиев Есмер Омерова предизвика много въпроси
Коментари Харесай

Бившата на Благо плаши с вида си

Бившата брачна половинка на Благо Георгиев Есмер Омерова провокира доста въпроси с последната си фотография в инстаграм . Изкусителната русокоска, която преди назоваха съветската Анджелина Джоли, уплаши с изнурен тип и липса на тонус. Последователите й незабавно видяха какъв брой зле наподобява Есмер, само че като същинска кифла тя изтри рецензиите за външния си тип. Както Hotnews.bg първи писа, танцьорката сама описа, че страда от хранително разстройство и съвсем не поставя залък в устата си.



Явно поради болестта, което уплашило Благо Георгиев, тя е на път безусловно да изчезне. Кожата й има доста нездравословен тип, а изпъкналите й колене демонстрират крайници като клечки. Снимката обаче е забавна и с друго-Есмер я дефинира като най-хубавият ден в моя живот, а първият коментар под фотография е приветствие за нея и гаджето й Макс.



Очевидно те са се оженили, тъй като Омерова сподели по какъв начин подвига наздравица с шампанско със сина на Благо Елай, който вика „ татко” на на новия мъж на майка си. Омерова се е определила като „ щастлива съпруга” в профила си в инстаграм.



Още предходната година стана ясно, че тя желае да узакони връзката си през 2020, само че очевидно поради короната церемонията е била в доста стеснен кръг и без непотребен звук.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР