Бившата порно актриса Джесика Стоядинович, известна под псевдонима Стоя (Stoya),

...
Бившата порно актриса Джесика Стоядинович, известна под псевдонима Стоя (Stoya),
Коментари Харесай

Порно актриса дава акъл на 46г. жена, преспала с много мъже

Бившата порно актриса Джесика Стоядинович, известна под псевдонима Стоя (Stoya), даде съвет пред Slate на жена, която била сурово наказана при първата си среща с нов мъж, за огромния брой сътрудници в предишното.

46-годишната жена, която не посочва името си, съобщи, че новият ѝ приятел ѝ признал зависимостта си към опиати и алкохол, което му пречело да стартира връзка. Опитвайки се да поддържа събеседника си, тя споделила, че има съмнителни елементи в биографията си - случвало се да прибягва до безразборни полови контакти. „ В отговор той побесня, изиска да назова точния брой на половите ми сътрудници. След това прекъсна срещата и ме изведе от бара. После ми изпрати известие, че не желае да се среща с такива дами “, написа авторката на писмото, питайки по какъв начин да подходи към историята на предишното си в бъдеще.

Стоя декларира, че сходни самопризнания би трябвало да се репетират, като авансово се мисли каква реакция може да последва. „ Представете си диапазона от реакции: може ли той просто да свие плещи или като част от флирт или полова игра ще изиска подробни разкази? Решете какво е моногамията за вас в този момент. Искате ли връзка, в която можете да говорите намерено за актуалните си мечти и минали завършения, само че да останете моногамни? Или желаете да разкажете всичко един път и в никакъв случай повече да не го помните? – пита порнозвездата засрамената жена.

Стоя отбелязва, че самата тя на срещи деликатно подхожда към описанието на личното си минало в порнобизнеса - първо споделя, че води секс графа, и едвам по-късно изяснява какво е довело до това. „ Опитвам се да не укривам нищо, тъй че и двамата да могат да решат реакциите, преди да се привържат прекалено много един към различен. Трябва да оцените личните си цели и потребности във връзката, уязвимостите и какъв брой сте подготвени да приемете преценката на някой различен “, заключи тя.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР