Бившата половинка на родния боксьор Кубрат Пулев - Андреа пусна

...
Бившата половинка на родния боксьор Кубрат Пулев - Андреа пусна
Коментари Харесай

Отвърна ли Андреа на Кобрата?

Бившата половинка на родния боксьор Кубрат Пулев - Андреа пусна доста любопитен откъс от великия Фьодор Достоевски в обществените мрежи. В него се приказва най-вече за лъжата и самозалъгването. По принцип сходно известие не би се приело по необикновен метод, в случай че единствено преди няколко дни Кобрата не бе заговорил за връзките си с едрогърдата русокоска.



Пулев показа следното по отношение на края на връзката с фолк певицата: "Тя разгласи раздялата преди известно време, истина е. Скарахме се доста извънредно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е необикновен човек, неповторим, говорихме си доста по въпроса, само че в последна сметка, когато няма съгласие и една връзка дълго време не върви към развиване и за двете страни е редно да се откри път да тръгнат нещата по напълно друг метод ".

Самата русокоска пък написа часове по-късно следното: "Най-важното, не се самозалъгвайте. Този, който се самозалъгва и слуша личните си неистини, доближава до миг, в който не е в положение да разграничи истината в него или към него, като по този метод губи цялото си себеуважение и уважението към другите. С неналичието на почитание, той престава да обича ". Дали обаче мистериозното известие на Андреа е обвързвано с Кобрата, можем единствено да гадаем.

източник:Блиц
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР