Заради болните амбиции на моделката изкуствено да поддържа висок стандарт

...
Заради болните амбиции на моделката изкуствено да поддържа висок стандарт
Коментари Харесай

Джулиана Гани потъна в борчове заради мъжът си

Заради болните упоритости на моделката изкуствено да поддържа висок стандарт запред хората, фамилията борчлее с крупни суми на кредитори. Длъжник, несъмнено, е служителят на реда Теодор Гецов, който безропотно теглел заеми или желал пари от лихвари, с цел да задоволи прищевките на жена си.

Именно при лихвари отпътувал хонорарът на Джулиана Гани от „ Като две капки вода “. Източници на intrigi.bg разкриват, че Малката Джулка се съгласила да взе участие в шоуто единствено в случай че сумата й бъде изплатена авансово. Продуцентът Магърдич Халваджиян се съгласил, защото силиконката така и така била с най-нисък хонорар от всички.
Реклама
След финала на „ Капките “ Гани се бе зарекла, че с мъжа си ще отидат на екзотична отмора, както прилича за едно елитно елит семейство. Уви, пари за воаяж нямало и по този начин окъсаният служител на реда отново прибягнал до заеми, разкриват наши източници.

Тъй като към този момент висял с 25 000 лв. на лихвари от ъндърграунд средите, този път изискал от персонални другари скромната сума от 2000 лв.. Точно толкоз коствала екскурзията им до Тунис – една от най-евтините дестинации в турагенциите.Преди да заборчлеят, с Гани постоянно избираха далечни и скъпарски дестинации като Малдивите, Кения и Шри Ланка, където офертите стартират от 10 бона нагоре. Сега обаче „ елитната “ двойка няма и 2 бона за отмора в Тунис.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР