Бившата половинка на певицата Михаела Маринова - футболистът Александър Дюлгеров,

...
Бившата половинка на певицата Михаела Маринова - футболистът Александър Дюлгеров,
Коментари Харесай

Ето коя мацка скочи в леглото на бившия на Михаела Маринова

Бившата половинка на певицата Михаела Маринова - футболистът Александър Дюлгеров, бе заловен в крачка с новото си гадже, написа " Телеграф ". 

Влюбената двойка отмаря на синьо-зелените плажове на Гърция.

Двойката бе в компанията на още няколко свои другари и се държеше много освободено, което приказва, че двамата са дружно от по-дълго време.

Футболистът и незнайната дама се държаха за ръце и прегръщаха съвсем от самото начало на плажа. Футболистът и приятелката му не изпуснаха миг да влязат дружно във водата, като той не изпускаше от погледа си момичето даже за миг.

Макар и с травма на лявата вежда, която бе подута и посиняла, Дюлгеров сподели положително въодушевление. Шумната компания се забавляваше на плажа до залез-слънце.

 undefined

Припомняме, че Дюлгеров имаше дълга и бурна връзка с певицата Михаела Маринова. Двамата споделяха любовта си и бяха неразделни, а всички им предричаха женитба. Съвсем изненадващо за всички звездата на „ Вирджиния рекърдс “ показа, че поставя завършек на връзката им, тъй като в нея не се усеща щастлива. От тогава до в този момент играчът на Пирин не споделяше в мрежата фотоси с други дами.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР