Бившата половинка на актьора Димитър Рачков - Анита, не само

...
Бившата половинка на актьора Димитър Рачков - Анита, не само
Коментари Харесай

Бившата на Димитър Рачков се сгоди

Бившата половинка на артиста Димитър Рачков - Анита, освен че още веднъж е на крилете на любовта, а към този момент даже е сгодена. Знойната плеймейтка от Хасково Анита Димитрова е към този момент сгодена! Новината бе доказана от самата нея.

" Имам предложение за брак преди Нова година от мъж, който е непосредствен до сърцето ми ", показа русокоската пред  " България през днешния ден ". Красавецът Нико Еврика Бец, с който Димитрова се щракна преди Нова година в блестяща фотосесия, изискал ръката й изненадващо. Двамата се познават от капиталовите планове, с които се занимават. От много време Анита работи като брокер, а Нико е американски вложител, който работи най-вече в Истанбул и арабския свят.

Анита и Нико изкарват празниците в Дубай и са повече от щастливи. Той й прави превъзходни дарове, тя го обсипва с обич, по нейните думи. Понеже хубавицата държала в загадка връзката си, за нея знаят единствено най-близките й. До момента, когато идва заветното: " Ще станеш ли моя избраница? ", на което Анита дава отговор с " Да ".  Шоуменът Димитър Рачков бе първата сериозна връзка на Димитрова, само че двамата се разделиха без кавги и останаха положителни другари. Междувременно артистът си откри другарка в лицето на Камелия Андонова, с която и сега живее.

Докато живееше с Рачков, той устояваше освен нея, само че и цялото й семейство с удоволствие. След като двамата се разделиха, хасковлийката проработи в огромна столична банка и приключи висше обучение. Неотдавна Анита напусна чиновническата служба, която заемаше, и стана брокер. За предходната година студиото, в което се трудеше моделката, я награди като най-преуспяваща от компанията. " Тук сътрудниците са прелестни и аз доста ги обичам ", сподели пред вестника Анита.

Самата тя показа след раздялата с Рачков, че той си взел всичко от нея, даже нещата, които й подарявал с години. " Нямах съвсем нищо, започнах от нулата, бях в меланхолия. Но не скърбя, към този момент всичко неприятно е зад тила ми. Сега имам друга специалност, способна съм и няма да се предавам ", показа Анита Димитрова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР