Бившата плеймейтка Златка Райкова е решена да пази до последно

...
Бившата плеймейтка Златка Райкова е решена да пази до последно
Коментари Харесай

Златка Райкова пази в тайна термина и името на втория си син

Бившата плеймейтка Златка Райкова е решена да пази до последно термина и името на втория си наследник.

 

За сметка на това пък се похвали, че по време на празненството, проведено неотдавна от нея, е получила дарове, които в действителност ще влязат в приложимост за бебето. Всъщност това не е по никакъв начин изненадващо, поради обстоятелството, че приятелите й избирали подаръците, които да й поднесат от авансово направен от нея лист. Златка към този момент е в много напреднала бременност.

 

Най-вероятно Райкова ще роди сина си със секцио в края на идния месец. С бащата на детето Карен Хачатрян от дълго време разискват и името, което да дадат на рожбата си. Макар вижданията им да са разнообразни, тя въпреки всичко е уверена, че ще стигнат до консенсус.

Припомняме, че плеймейтката нееднократно е споменавала, че обичаните й мъжки имена са Калоян, Самуил и Карим, тъй че нищо чудно детето да бъде кръстено с някое от тях.

 

Златка и Карен вършат проекти за женитба след раждането на сина им. За никого не е загадка, че връзката им се разви много експресно. Тези дни плеймейтката показа, че е била призната повече от добре от родителите на Карен, до момента в който надалеч не може да каже същото за родителите на някогашния си – Благой Георгиев, чиято майка намерено я недолюбваше.

Инфо: Уикенд

Тагове: Златка Райкова Карен Хачатрян благой георгиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР