Бившата плеймейтка Светлана Василева, която през юли стана официална съпруга

...
Бившата плеймейтка Светлана Василева, която през юли стана официална съпруга
Коментари Харесай

Светлана Гущерова се разкая за миналото си

Бившата плеймейтка Светлана Василева, която през юли стана публична брачна половинка на предприемача Християн Гущеров и взе семейството му, се разкая за скандалното си минало.

Не е загадка, че преди да се кротне при брачна половинка си, русокоската бе от непрекъснатото наличие на булевардните издания, клиент за светските празненства и изяви, а името й постоянно бе забърквано във всевъзможни интриги. "След като приключих учебно заведение, мечтаех да отпътува за София - това беше първата ми фантазия, която сбъднах.

След което се сбъдваха и още мечги, с които към днешна дата не се гордея изключително. Но по този начин е трябвало да се развие животът му ", споделя пред "ОК " актуалната госпожа Гущерова. Тя разкрива още, че през днешния ден е издигнала на пиадестал своето семейство и избира да прекарва времето си в компанията на Християн, а не да го пилее из софийските питейни заведения.

"Сега ми е по-приятен фамилният уют - топлината на дома, прегръдката на моя брачен партньор. Пожелавам си след 50 години с него да честваме и Златна женитба ", допълна Светлана.Моделката признава и кое е най-голямата й прелъщение след Християн.

Блондинката не може да устои на течен шоколад, а когато приятелите й гостуват в дома на сем. Гущерови си знаят - носят най-малко по 1 буркан.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР