Бившата плеймейтка и участничка в култовото риалити Игри на волята“

...
Бившата плеймейтка и участничка в култовото риалити Игри на волята“
Коментари Харесай

Изнасилване в Пловдив? Марешка Бардем: Може и на мен да ми се случи нещо

Бившата плеймейтка и участничка в паметното риалити " Игри на волята “ Марешка Бардем се оказа свидетелка по делото против скандално известния Пеньо Мангъров - Чешкия, написа " Телеграф ". Мангъров се изправя пред съда в Пловдив по обвиняване в похищение обезчестяване на младо момиче. Бардем е призована за очевидец, защото в нощта след състезанието " Плеймейт " през 2017 година, когато взе участие, била поканена от Мангъров в колата му.

Чеченката обиколила дружно с него няколко бара, по-късно той я поканил в квартирата си. Това описа самата Марешка в профила си в Instagram. По думите й Пеньо се пробвал и с нея, само че тя изрично отказала и не съумял да й направи нищо.

" Може и на мен да ми се случи нещо, само че не ми пука. Искам да предпазя други девойки “, декларира някогашната плеймейтка в Instagram.

В Пловдив процесът против Мангъров започва всъщност. Делото се гледа при закрити врата, с цел да не се разкриват детайлности от персоналния живот на потърпевша пловдивчанка, която е негова жертва. Според прокуратурата 45-годишният мъж, по прякор Чешкия, е отвлякъл и изнасилил младата жена през 2019 година, с която се срещат в обществените мрежи.

Той упорствал двамата да се срещнат и тя му отказала. За да спре да я тормози, дамата се съгласила да поговори с него за няколко минути. След като се качила в автомобила му в Пловдив, с цел да поговорят, той потеглил в посока София. По пътя заплашва дамата с секира, а когато пристигнали в София, той я изнасилил, като е принудена по тази причина със закани.

Година по-рано, през септември 2018 година, Чешкия също беше арестуван за полово закононарушение. През 2004 година е наказан на 8 години затвор за обезчестяване в Пловдив. Излиза от пандиза през октомври 2010 година. През юни 2011 година е арестуван от чиновници ГДБОП в столичния квартал " Люлин ".

Тогава е задържан, тъй като изнудвал няколко дами за баснословни суми, бил ги и ги заплашвал с ликвидиране, принуждавал ги да проституират и да му дават всякакви движимости - тв приемници, златни бижута, преносими компютри и мобилни телефони.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР